Cos (gol) 0
Blackmagic Micro Studio Camera 4K

Blackmagic Micro Studio Camera 4K

CINSTUDMFT/UHD/MR
6.719,00 RON cu TVA

Blackmagic Micro Studio Camera 4K este o camera studio Ultra HD perfecta pentru productiile live care poate fi controlata de la un switcher prin protocol SDI control.

produs cu precomanda
 

Anunta-ma cand este disponibil

 Micro Studio Camera 4K include senzor de calitate broadcast Ultra HD, corector de culoare incorpoat, talkback, indicator tally, iesire control PTZ , microfoane incorporate, baterie de rezerva, montura adaptabila MFT si iesire control obiectiv B4.
Calitate broadcast Ultra HD cu portabilitate maxima. Dimensiunile reduse si design-ul deschis al camerei Micro Studio Camera 4K o fac perfecta pentru orice productie live multi camera! Este aproape invizibila si poate fi ascunsa oriunde pe un platou, oferind o arie mai mare de unghiuri de filmare. Blackmagic Micro Studio Camera 4K poate fi conectata la program feed la orice model de Switcher ATEM prin intrarea SDI si poate fi astfel controlata, ii poate fi facuta corectia de culoare, schimat focusul, irisul si zoom-ul la obiectivele compatibile. De asemenea, Butoanele din fata camerei ofera acces rapid si usor la power, meniu, si setari atunci cand este fixata si usor accesibila. Microfoanele stereo sunt facute pentru audio de inalta calitate si au un design mecanic care ajuta la reducerea zgomotului de fundal. The Micro Studio Camera 4K include un port pentru casti stil iPhone pentru suport talkback. Pentru recenzii utilizatori click pe linkul urmator bhphotovideo.com .