Cos (gol) 0

Blackmagic Pocket Cinema 4K Camera

BMPCC4K
6.499,00 RON cu TVA

Blackmagic Pocket Cinema Camera Active Micro 4/3 MFT este o camera video ce va furniza imagini exceptionale dar totodata este indeajuns de mica pentru a fi purtata tot timpul cu dumneavoastra.

Stoc Limitat
 

Anunta-ma cand este disponibil

Blackmagic Design Pocket Camera 4K cu Cinema 4K Body - MFT Mount, 4 Microfoane incorporate si ecran LCD cu capacitatea de a inregistra prin USB.

Camera revolutionara Blackmagic Pocket Cinema 4K este camera pe care ati cerut-o. Dispune de un design complet nou, care pune cea mai recenta tehnologie avansata de film digital in palma ta. Camera BlackMagic Pocket Cinema 4K are un senzor de dimensiune 4/3, 13 stopuri din gama dinamica si ISO dual nativ pana la 25.600. Aceasta inseamna ca obtineti imagini HDR uimitoare si performante incredibile in lumina slaba. Interfata comenzilor va ofera acces rapid la functii esentiale, in timp ce ecranul tactil de 5 inchi faciliteaza incadrarea fotografiilor, focalizarea precisa si modificarea setarilor camerei. Imaginile sunt inregistrate pe carduri standard SD / UHS-II sau CFast 2.0 in RAW si ProRes cu pana la 120 de cadre pe secunda

Accesorii

Tilta Adaptor HDMI 90C

Acest adaptor HDMI a fost proiectat special pentru cageurile de camere Tilta BMPCC 4K
69,00 RON
Produs cu precomanda